messaround.nl

Cadeautips voor jouw zoon

Het is weer zover, je zoon is weer bijna jarig. Maar wat ga je hem eigenlijk geven? De leeftijd tussen 8 en 12 jaar is best lastig. Voor een meisje is dit veel makkelijker, aangezien zij ook vaker aangeven wat zij leuk vinden. Poppen, spelletjes, kindermake-up etc., je kunt altijd wel iets verzinnen. Jongens zijn hier minder mee bezig. Maar als ouder wil je wel gewoon uitpakken. Niks is namelijk mooier dan de glimlach van een kind als hij bezig is met uitpakken. Je kunt een bal, boek of spel geven, maar wat nou als je dit jaar ├ęcht goed uitpakt. Iets geven wat hij meerdere jaren kunt gebruiken. Natuurlijk kost dit even wat meer, maar succes gegarandeerd!

Game PC

Bijna elke jongen houdt van gamen. Zeker op jonge leeftijd. Spelletjes als Fortnite en Fifa zijn enorm populair. Deze spelletjes spelen zij alleen of online met vrienden. Hoe leuk zal hij het dus vinden als jij een game PC geeft? Een game PC onderscheidt zich door middel van hun krachtige hardware, als werkgeheugen en een snelle processor. Ook de grafische kant is enorm belangrijk bij het gamen, waardoor een game PC ook deze gemakken voorziet. De gaming videokaart is ook erg belangrijk. Je doet jezelf ook er een pleziertje mee, aangezien jouw PC nooit meer gebruikt wordt. Schaf mooie accessoires erbij aan en jouw zoontje zal versteld staan van dit toffe cadeau!

Fiets

Binnen spelen is leuk, maar frisse lucht is natuurlijk ook heel belangrijk. Lekker met het gezin of met vrienden erop uit. Op je 12e ga je meestal naar de middelbare school. Een mooie fiets is dus naast erg leuk, ook noodzakelijk. De middelbare school is namelijk vaak niet naast de deur. Uiterlijk en status wordt op jonge leeftijd al steeds belangrijker. De fiets moet er dus mooi uitzien. Kies voor een mooie matzwarte, blauwe of grijze variant met een sportief uiterlijk. Een fiets met een dubbele stang zie je steeds meer voorbijkomen. Voor de veiligheid kun je er eentje kiezen met zowel een hand- als terugtraprem. Zorg dat het licht goed is en er minstens drie versnellingen opzitten. Zo kan hij met een gerust hart op deze coole fiets stappen.

Fort

Jongens blijven jongens. Een eigen fort bouwen is dus een ware droom. Op verschillende websites en in verschillende winkels kun je een bouwpakket kopen om een eigen hut of fort te bouwen. Je kunt met het materiaal zelf ervoor kiezen wat voor type hut je wil bouwen, zoals een geheime tunnel of een piratenfort. De nieuwste materialen zijn voorzien van klittenband, waardoor het makkelijk op- en afgebouwd kan worden. De forts zijn geschikt voor kinderen vanaf vier tot twaalf jaar. Naast dat het natuurlijk erg leuk is, is het bouwen van een fort ook goed voor de fantasie en ontwikkeling van kinderen. Een educatief cadeautje dus!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 messaround.nl

Thema door Anders Norén