messaround.nl

LET OP! HET IS WEER JANUARISALE

Januari, de meest deprimerende en sombere maand van het jaar. Blue Monday is dit jaar gepland op 21 januari 2019 en maakt het deprimerende plaatje louter compleet. Toch zijn er ook lichtpuntjes in januari, namelijk de sale in alle winkels. In de supermarkt kun je hamsteren, bij de fitnessshops krijg je hoge kortingen en in kledingwinkels lopen de kortingen op tot wel 70% korting. Ondanks de dure decembermaand is januari toch het meest geschikte moment om jouw favoriete kleding in te slaan. Ook alle bekende merken hebben grote sale op de meest exclusieve items. De gedachte hierachter is dat men in januari het minste geld uit geeft van alle maanden in het jaar. Daarom geven de ondernemingen hoge kortingen, om je zodoende toch te verleiden wat nieuwe kleding aan te schaffen. Als je slim bent zet je dus wat geld opzij voor een paar leuke aankopen in januari, want je bespaart gegarandeerd geld.

Kortingen bij Zalando

Zalando, hét online warenhuis van Nederland, heeft na de feestdagen in december altijd een zeer goede sale. Duizenden items voor mannen en vrouwen worden dan met hoge kortingen aangeboden. Zo ook een T-shirt van het merk Lyle & Scott, welke ik zelf vorige week aangeschaft heb. Normaal gesproken kost dit item ongeveer 35 euro, maar nu was de prijs slechts 15 euro. Tevens waren alle maten gewoon nog verkrijgbaar. Hou Zalando in de eerste maanden van 2019 dus met een schuin oog in de gaten.

Sale bij Nubikk

Ook het opkomende schoenenmerk Nubikk schoenen geeft grote kortingen in de maanden januari en februari. Nubikk creeërt schoenen voor de jong volwassenen die, zoals het bedrijf aangeeft, een plek willen veroveren in de wereld. Vanwege de kleurcombinaties en de vorm van de schoenen brengt het bedrijf eigentijdse modellen op de markt. Schoenen van Nubikk gaan voor lange tijd mee, vanwege de materialen van zeer hoge kwaliteit. De aanschaf van een paar Nubikk schoenen met korting is dus absoluut een goede keus.

Overige kortingen

Naast Zalando en het opkomende merk Nubikk zijn er natuurlijk tal van winkels die in januari en februari uitstekende kortingen bieden. Vrijwel alle winkels met A-merk kleding hebben winterse uitverkoop in januari. Het is dus helemaal niet zo’n gek idee om in januari alvast je winterjas te kopen voor het volgende winterseizoen. Dit bespaart je al snel tientallen euro’s. Bij Zara, Mango, River Island en H&M kun je goed terecht voor shoppen met korting. Daarbij geldt tijdens de sale ook dat hoe langer het product voorradig is, hoe hoger de korting zal zijn.

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 messaround.nl

Thema door Anders Norén